pengikut aku...

MINYAK PELINCIR JTX1000

MINYAK PELINCIR JTX1000
for order call @ sms 0123979951 (SHAH)

Thursday, 17 March 2011

Projek Awning Rumah Zaidi (Part 2)

proses mengecat rangka awning rumah Zaidi...klik utk Part 1
Projek : Awning 
Design : Biasa (menggunakan atap kilang)
Kos : RM1900 (material + upah)

Awning yang telah siap dipasang di rumah customer...
 

21 comments:

  1. hello bro...
    datang dari blog
    http://notaekstravaganza.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam....just nak tanya harga dulu erk...nak tambah awning sedia ada...yg sekrang ni setengah jer..nak tambah jadi penuh + touch up awning yg ade bocor sikit....agak2 kos berapa..luas rumah x tau tp rumah kos rendah....??TQ......

    ReplyDelete
  3. :) singgah sini jap...mmg biase wat awning ye?

    meh ke rumah..
    ~ku panjatkan syukur~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  4. cienaishah ismail;

    rumah kat area mana?
    kalau dekat boleh saya datang tengok dan ukur..
    biasanya harga sekaki persegi awning RM7-RM8 mengikut jenis atap..

    ReplyDelete
  5. Dda Ly :

    ha3..semestinya biasa buat...dan mcm2 lg jenis grill..

    ReplyDelete
  6. ryder : umah kat bandar kinrara, puchong...agak jauh la jgak...heheheeee...tp kalau dtg ok jer...heheeheheheeee...

    ReplyDelete
  7. cienaishah ismail;

    bagi alamat detail dan no H/P
    hari sabtu atau ahad selepas pukul 2 saya datang

    ReplyDelete
  8. alamak...sori la minggu ni balik kg.....next week leh kot...hehheeeee...TQ

    ReplyDelete
  9. cienaishah ismail

    ooo ye ke? oklah kalau macam tu..
    apa2 hal komen je kat sini atau contact je saya
    nanti next week saya dtg..

    ReplyDelete
  10. Salam... Saya tinggal di Kajang. Cadang nak pasang awning tutup habis depan rumah. Saiz anggaran saya dah ukur dalam 310 kaki persegi. Boleh tuan beri anggaran harga....

    ReplyDelete
  11. sk ulu semenyih:~ sory lmbt balas.. kalu mengikut saiz 310 kali persegi ni anggaran dalam rm2015.00. nk lg senang ukur panjang dan lebar. Dan sebelah lebar akan ditambah 4 kaki bermakna 4 kaki tersebut adalah tirai pembahagi kiri dan kanan rumah. Contoh:~ 20 kaki panjang kali 20 kaki lebar = 400 kaki persegi. dan 4 kaki tirai pembahagi kali 20 kaki panjang = 80 kaki persegi.

    400 kaki tambah 80 kaki = 480 kaki persegi

    480 kaki persegi kali dengan rm6.70 = rm3216.00

    ReplyDelete
  12. uish.. maju bisnes ni... kuikuikui.. nnti raye nk salam, mintak $$ raye okeh.. haha~

    ReplyDelete
  13. Saya nak tanya dulu, kalau nak tambah awning 10 x 10 kaki persegi berapa?

    ReplyDelete
  14. 10X10 awning anggaran rm800.TQ sory lmbt reply..

    ReplyDelete
  15. SUKA CRA ENCIK MNUNJUKKN CALCULATION. TELUS.

    ReplyDelete
  16. SUKA CRA ENCIK MNUNJUKKN CALCULATION. TELUS.

    ReplyDelete
  17. berapa harga utk 20x10punya keluasan dan guna material policarbonate

    ReplyDelete
  18. kalau buat awning panjang dia 8 kaki lebar 11 kaki berapa pulak???

    ReplyDelete
  19. pasang tak awning di apartmen tingkat 9?

    ReplyDelete
  20. pasang tak awning di apartmen tingkat 9?

    ReplyDelete
  21. Kt salak tinggi leh dtg wat gak ke?

    ReplyDelete