pengikut aku...

MINYAK PELINCIR JTX1000

MINYAK PELINCIR JTX1000
for order call @ sms 0123979951 (SHAH)

Thursday, 3 March 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG AKU..

BEN ASHAARI
aku join segmen ben ni pun isteri aku yang tolong buatkan entri
nak harapkan aku manalah ada masa, sibuk memanjang
di samping itu bolehlah aku promosikan bisnes aku ni kat kawan2
sila klik banner utk join..


aku suka berkawan dan peramah
berkerjaya sebagai Pegawai Bomba
mempunyai  pengalaman di dalam bidang ironworks
dan mekanik kereta lebih kurang 10 tahun

jumlah follower 26 orang je..
harap bila dah join segmen Ben ni follower akan bertambah!

kalau takde blog ni aku layan facebook je
tak pun masuk mudah.com untuk cari spare part
kereta untuk customer aku...

blog ni penting sebab aku nak promosikan
bisnes kecil-kecilan keluarga aku ni
dari blog juga aku boleh dapat ramai kenalan dan jugak customer

aku ni jarang blogwalking sebab sibuk dengan tugas
tapi kalau sempat aku akan baca blog follower aku...
dan juga blog Ben semestinya..

13 comments:

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  2. salam ziarah disebalik blogger nih..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    jom ziarah and follow saya..:)

    ReplyDelete
  3. semua org kalau xde blog lyn fesbuk kan? hehehehe..saye main gem kt fesbuk je~

    jemput folo balik

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. datang ziarah......

    jom folo adik ni plak...

    http://nadiemsharmz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. terima kasih..
    akan buat kunjungan balas dan follow

    ReplyDelete
  6. lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
    suke3… (^___^)

    ReplyDelete
  7. buat spotcheck dari BA

    salam kenal

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...
    datang jalan2 dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...dari blog abg ben, singgah ke sini ;)

    ReplyDelete
  10. singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

    www.inikehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. thank menyinggah, sy singgah balik.. nice blog... keep it up!.. :)

    ReplyDelete
  12. Thk kepada semua...akan membuat rondaan nnti..

    ReplyDelete